Vincent Hompes

Lichamelijke klachten kunnen ontstaan door diverse oorzaken. Samen kijken wij waar de oorsprong van de klacht ligt, hoe deze behandeld kan worden en ook hoe de klacht in de toekomst voorkomen kan worden.

Opleidingen – BSc Fysiotherapie, MSc Sportfysiotherapie

Specialisaties – Echografie / Diagnostiek & second opinion/ Sportfysiotherapie / Schouderspecialist / Triggerpoint / Medical taping

Mijn Missie

Als ik iets geleerd heb van 15 jaar werken in sportmedische centra, dan is het wel dat een bredere blik op fysiotherapie nodig is. Door alleen maar naar bewegingsklachten te kijken missen we soms de onderliggende oorzaak. Mijn missie is om met behulp van moderne technieken de oorzaak van de klachten te vinden. Een volledige analyse van het gezondheidsprobleem is noodzakelijk om een persoonlijk herstelplan op te stellen. 

Mijn Visie

Kwalitatief hoogwaardige zorg bereik je alleen in nauwe samenwerking met diverse specialisten.
Door korte lijnen met diverse zorg professionals waaronder orthopeden, sportartsen en dietisten in de regio kunnen we de beste zorg leveren voor de patiënt. Daarnaast ben je als sportfysiotherapeut de medische partner van de patiënt in het proces van diagnose tot en met blijvend fit. Na de revalidatie en behandeling is het in mijn ogen essentieel om fit te blijven om repeterende klachten te voorkomen.

Vragen?

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Chat openen
Vragen kan je ook via de chat stellen.
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?