Ervaringen

Ervaringen van klanten

Op een zondag wakker geworden met ontzettende pijn in de lage rug, dusdanig dat ik nauwelijks kon lopen. Zelf dacht ik aan hernia, aangezien dat daarvoor met dezelfde klachten het geval was. Mij werd Jaron aangeraden en kon gelijk de dinsdagochtend daarna terecht. Kwam praktisch kruipend de praktijk binnen, en na een diagnose en een dry needling sessie kon ik weer lopend de deur uit. Tevens wat oefeningen meegekregen voor thuis zodat de klachten niet terugkomen, erg handig! Ik kan Jaron aan een ieder aanbevelen, en bij klachten in de toekomst zal ik zeker weer terug komen voor een behandeling.
Leroy M.
Jaron heeft mij goed geholpen met mijn klachten! Zal hem zeker aanraden. Tevens is hij erg aardig (niet geheel onbelangrijk haha).
Irene V.
Fantastisch geholpen met mijn zweepslag. Goede communicatie vooraf. Ook tips en oefeningen om verder te kunnen blijven hardlopen. Jaron heeft een zeer relaxed in zijn aanpak. Meteen op mijn gemak.​
Alex S.
Ik ben enorm fijn door Jaron geholpen aan mijn tennisarm. Zag wat op tegen dry needling, maar Jaron doet het op zo’n rustige, professionele en dus ook effectieve manier dat ik het iedereen kan aanbevelen.
Michel B.
Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling na een blessure in mijn enkel. Jaron pakt niet alleen de klacht aan, maar geeft oefeningen op maat mee voor een snel herstel. Daarnaast kijkt hij samen met me naar de beïnvloede spieren die door deze blessure anders gebruikt worden. Na 2 behandelingen had ik geen last meer en kon ik mijn enkel weer normaal belasten
Jefte Z.
Ik kan Jaron iedereen aanbevelen. Fijne sfeer, professionele omgang en direct resultaat.
Danielle N.
Jaron is rustig en aandachtig en nam echt de tijd voor mijn vraag. Dry-needling en masseren deed hij met zorg. Erg goeie ervaring! Dank je wel!
Marjolein de M.

Ontzettend goede ervaringen met dry needling behandelingen van Jaron. Er was een aantal behandelingen nodig, maar al wel direct een merkbaar verschil en nu zo goed als pijnvrij. Heel fijn! Serieuze aanpak, maar ook tijd voor een praatje! Ik beveel Jaron zeker aan. Prettige ruimte ook!

Eiske van der S.

Vragen?

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Chat openen
Vragen kan je ook via de chat stellen.
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?