Lorenz van den Helder

 

Opleidingen – BSc Fysiotherapie

Specialisaties – Dry needling, Medical taping, Schouder, Orthomoleculaire therapie

 

Mijn Missie

Gezondheid, waarin bewegen, leefstijl en voeding centrale pijlers vormen, heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. De onderlinge verbinding tussen deze domeinen heeft mijn interesse door de jaren heen steeds verder aangewakkerd. In de beginfase van mijn carrière als fysiotherapeut stuitte ik regelmatig op complexe, chronische klachten die lastig op te lossen waren.

Deze uitdagingen hebben mij aangemoedigd om breder te kijken dan alleen naar de fysieke aspecten en me te verdiepen in voeding en leefstijl. Dit heeft uiteindelijk geleid tot mijn specialisatie in de orthomoleculaire geneeskunde.

Mijn overtuiging is dat een gezonde leefstijl en de juiste bewegingspatronen de sleutel zijn tot het voorkomen, verhelpen en herstellen van veel klachten. Mijn aanpak gaat verder dan alleen symptoombestrijding. Samen met jou ga ik op zoek naar de onderliggende oorzaken van klachten, met aandacht voor beweging en fysieke gezondheid.

Mijn missie is om mensen te begeleiden naar optimale gezondheid en welzijn door mijn kennis en therapieën te combineren in een holistische benadering. Samen met mijn cliënten ga ik op zoek naar de onderliggende oorzaken van hun klachten, niet alleen om symptomen te behandelen, maar om duurzame oplossingen te bieden.

Mijn Visie

Gezondheidszorg bereikt haar hoogtepunt wanneer we openstaan voor het onbekende en blijven zoeken naar effectieve oplossingen, zelfs als ze niet wetenschappelijk bewezen zijn. Mijn visie is een wereld waar gezondheid en welzijn centraal staan, waar mensen empowered worden om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid, en waar preventie en een holistische benadering de norm zijn.

Vragen?

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Chat openen
Vragen kan je ook via de chat stellen.
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?